Taaltraining op maat

Vorm

Aan de hand van een intakeformulier en, eventueel, een intakegesprek en een instaptest worden vorm en inhoud van de cursus bepaald. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan worden gekozen voor een intensief of semi-intensief programma, overdag en/of in de avond. De trainingen kunnen individueel of in groepsverband gevolgd worden. Indien gewenst kan een cursus in-company plaatsvinden.


Inhoud

Bepalend voor de cursusinhoud is in eerste instantie het instapniveau. Daarnaast wordt gekeken naar de achtergrond en functie van de cursist. Aan de hand van het instapniveau en de functiegerichtheid wordt het lesmateriaal geselecteerd. De taaltraining kan worden toegespitst op mondelinge en/of schriftelijke vaardigheden.

Talen

In principe kan voor elke taal en elk niveau een cursus georganiseerd worden. Naast trainingen in de gangbare moderne vreemde talen hebben wij in het recente verleden o.a. taaltrainingen Indonesisch, Russisch, Swahili, Pashtu, Dari, Chinees en Perzisch georganiseerd.

Tarief

Vanaf € 85,- per uur.

Informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. S. Cheng, 071 527 4151, of een e-mail sturen naar atc.maatwerk@hum.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 07-12-2016