Engels bij het Academisch Talencentrum

Algemene cursussen Engels

De taalcursussen zijn praktisch van aard en gericht op het gebruik van de taal. Op elk niveau worden twee varianten aangeboden die in willekeurige volgorde gedaan kunnen worden. 


Uitspraak Engels

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn uitspraak van het Engels wil verbeteren. De cursus is praktisch van opzet. Deelnemers hebben geen voorkennis van fonetiek nodig.

Praktische Grammatica Engels

Deze cursus is gericht op het vergroten van de kennis en vertrouwd te raken met de Engelse grammatica op een  uitdagende en plezierige manier.

Academisch Engels

Het Academisch Talencentrum biedt verschillende cursussen Engels die zijn gericht op het gebruik van Engels in een academische context. Er zijn aparte cursussen voor studenten en voor medewerkers.    

Engels voor Loopbaan en Beroep

Het aanbod van Engels voor Professionele doeleinden omvat cursussen als Teaching in English, English for P&O staff. Er zijn zowel cursussen met open inschrijving als maatwerktrainingen.
Een volledig overzicht van het cursus aanbod vindt u op de pagina Engels voor loopbaan en beroep.


Juridisch Engels

Het Academisch Talencentrum heeft ook expertise in huis op het gebied van Juridisch Engels. Deze cursus is gericht op het vergroten van de taalvaardigheid in het Engels binnen een juridsche context.

maatwerk en op aanvraag

Naast het reguliere aanbod van open inschrijving cursussen wordt ook een aantal groepscursussen op aanvraag georganiseerd. Het is ook altijd mogelijk een volledige maatwerkcursus te organiseren, zowel voor groepen als individueel.

Laatst Gewijzigd: 14-02-2017