Meer weten over Masteropleidingen?

Twee maal per jaar organiseert de Faculteit der Geesteswetenschappen een Masterdag, waarop alle Master of Arts programma’s van de Universiteit Leiden zich presenteren. Kom langs, stel je vragen en ontdek de mogelijkheden van een MA in Leiden.

Op de Masterdag zijn er voor verschillende opleidingen voorlichtingssessies en alle programma’s zijn aanwezig op de informatiemarkt. Hier kan je vragen stellen aan coördinatoren, docenten en huidige MA-studenten. Met de vele MA en Research MA programma’s – die op hun beurt weer verschillende specialisatierichtingen kennen – zijn er veel en diepgaande mogelijkheden. Bijvoorbeeld om je eigen programma samen te stellen uit het interdisciplinaire aanbod van vakken. Het volledige aanbod vind je op mastersinleiden.nl.

Extra mogelijkheden
Op de informatiemarkt kom je ook meer te weten over arbeidsmarktperspectieven en praktische zaken zoals de aanmeldingsprocedure. Ook is er informatie over de extra mogelijkheden na of tijdens je MA, zoals het Leiden Leadership Programme, de Educatieve master Geesteswetenschappen en de talencursussen.


Impressie van een masterdag (in 2012)

De Masterdag vindt plaats op de campus van de Faculteit der Geesteswetenschappen, in de binnenstad van Leiden. Zo krijg je naast een goede indruk van de inhoud van de opleidingen ook een impressie van de sfeer op de Universiteit.

Wanneer is de masterdag?
De eerstvolgende Masterdag is op 11 maart 2016. Houd mastersinleiden.nl in de gaten voor de definitieve datum.

Heb je nu al vragen over masteropleidingen?
Natuurlijk kan je buiten de Masterdag om altijd contact opnemen met de studiecoördinatoren van de opleidingen waar je meer over wilt weten. De contactgegevens staan per opleiding vermeld op mastersinleiden.nl.

Laatst Gewijzigd: 23-02-2016