Agenda

OCMW Agenda

Een handig overzicht van belangerijke data, workshops, lezingen, conferenties, boekpresentaties enz. 


Actueel

“Gastlessen laten mij anders naar mijn vakgebied kijken“

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om met jouw universitaire expertise les te geven op een middelbare school? Universitair docent Willemijn Waal is onderdeel van het project De Universiteit in de klas en vertelt een paar keer per jaar middelbare scholieren over het antieke rijk van de Hettieten. “Door een gastles te geven word je gedwongen terug te gaan naar de basis van je vak.”


Buitenlandvoorlichting

Een deel van je studie in het buitenland doen? Realiseer deze droom en verbreed je horizon met deze unieke ervaring. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een studie-uitwisseling of een internationale stage. Datum: 15 oktober 2015.


Asian Studies studente Aurelie van ’t Slot nieuwe assessor Humanities

Op 1 september 2015 geeft assessor Sanne Grootveld het stokje door aan Aurelie van ’t Slot (22). Deze masterstudente zal dit academisch jaar als nieuwe assessor van Geesteswetenschappen de belangen van studenten in het faculteitsbestuur gaan behartigen. Wie is Aurelie van ‘t Slot? Even kennismaken met deze ambitieuze Vlaams-Nederlandse studente. “Assessor zijn lijkt me een uitdaging, ik heb er zin in!"