Praktische zaken

Adres, bereikbaarheid en contact

Adresgegevens en de routebeschrijving van de faculteit Geesteswetenschappen, de opleidingen en haar instituten vindt u op de adrespagina.  


Parkeren en fietsenstallingen

Wanneer u of uw bezoek met de auto naar de faculteit (Witte Singel Doelencomplex of WSD) komt, kunt u parkeren in een van de twee parkeergarages aan de Maliebaan. Op de plattegrond staat aangegeven waar de garages zich bevinden.

Voor het stallen van fietsen zijn er op het terrein van het WSD fietsenrekken aanwezig. Daarnaast zijn er drie fietsenstallingen beschikbaar, uitsluitend voor medewerkers van de faculteit. Deze bevinden zich links in de kelder van het Lipsius, voor Matthias de Vrieshof  en voor P.N. van Eyckhof en Van Wijkplaats (zie de plattegrond voor deze gebouwen).

Servicedesk WSD

Voor vragen over facilitaire zaken in de gebouwen van het WSD kunt u terecht bij de Servicedesk WSD.

Technische dienst en gebouwenonderhoud

Technische storingen op de werkplek kunt u via het reactieformulier melden bij de servicedesk. Een duidelijke omschrijving van het probleem voorkomt onnodige vertraging.

Copy & Printshop

Voor grote kopieer- of printopdrachten kunt u terecht bij de Copy & Printshop.

Post en koeriersdiensten

De afdeling Post en Transport verzorgt de inkomende en uitgaande post van de universiteit.

Restaurant, koffie/thee, catering

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. In het WSD-complex vindt u koffieautomaten, een restaurant en een cateringservice.

Werkplek

Meer informatie over uw werkkamer, computer, accounts, telefonie, printen, draadloos netwerk en ICT-helpdesk kunt u vinden op de pagina Werkplek.

Laatst Gewijzigd: 30-03-2016