Actueel

Lancering Database commissies Geesteswetenschappen

Zoek je wel eens de opleidingsvoorzitter van een bepaalde opleiding? Ben je even kwijt wie de studiecoördinator is van die ene opleiding? Heb je de contactgegevens van de voorzitters van opleidingscommissies nodig? Vanaf 15 oktober kun je deze gegevens makkelijk vinden in de nieuwe ‘Database commissies van Geesteswetenschappen’ !


Het beste Café van FGW

Café Noord (koffiekamer Noord), Café Lipsius (literair café) en Café Ubé (in de bibliotheek) zijn vernieuwd en heel verschillend geworden! Waar haal je nu de beste koffie? We deden een kleine test met een docent, een beleidsmedewerker en een student. Hier zijn de resultaten.


Uitnodiging Facultaire Opening Academisch Jaar

Aan het begin van het academisch jaar heffen we samen het glas op dat we een mooi en inspirerend jaar tegemoet gaan. UPDATE: Woensdag 3 september van 16:00 tot 18:00 zal deze feestelijke gebeurtenis in de Faculty Club plaatsvinden.


Reisadvies op maat

Wist je dat als jij op dienstreis gaat je een individueel aangemeten gezondheidsadvies kunt krijgen? Deze dienst wordt verzorgd door de afdeling Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) van het LUMC en de gezondheidsadviezen worden verstrekt door gespecialiseerde verpleegkundigen.


Nieuw LUCL Centre: alleen de muren en het dak blijven staan

Het binnenwerk van Van Wijkplaats 4, een van de gebouwen waarin het instituut voor Taalwetenschap (LUCL) is gehuisvest, wordt verbouwd. Op het moment slopen bouwvakkers alle wandjes op de eerste en tweede verdieping om andere werkruimtes te creëren. Na de zomer keren de medewerkers terug in een functionele werkplek met informele ontmoetingsruimtes.


Verbouwing kelder Lipsius van start

De wat unheimische kelder van het Lipsius wordt deze zomer verbouwd. Het primaire doel is een nieuwe fietsenkelder te realiseren voor studenten en medewerkers. Deze extra stallingen voorzien in de vraag naar meer parkeergelegenheid voor fietsen rond het Lipsius. 


Inloopspreekuur Let's get social | 5 juni

Hulp nodig bij het opzetten van een Twitter-account of LinkedIn-profiel? Of wil je weten hoe je onderzoek of werk beter onder de aandacht kan brengen via sociale media? Stel al je vragen over sociale media tijdens de bijeenkomsten van  Let's Get Social.  De laatste bijeenkomst van dit academisch jaar is op  donderdag 5 juni, 14-16 uur in Koffiekamer Zuid van de P.N. van Eyckhof .