Stage

Je stage regelen

Als je een stage in je studieprogramma (bachelor, master of research master) op wilt nemen, lees dan eerst de stagehandleiding goed door voordat je verdere stappen voor je stage onderneemt. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen stages binnen het studieprogramma en extra-curriculaire stages. Je vindt hier o.a. de stagehandleiding, voorbeeld cv's en het sjabloon stageplan.


Individueel advies

Om je ideeën over je stage te bespreken en tot een concreet plan te komen, kun je een afspraak maken tijdens het spreekuur van de stagecoördinator.


Stagefonds Duurzame Geesteswetenschappen

Speciaal voor studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen is er het Stagefonds Duurzame Geesteswetenschappen: een tegemoetkoming in de kosten van de reis en het levensonderhoud die een stage buiten Europa met zich meebrengt.


Stagevoorlichtingen

Diverse malen per jaar geeft de stagecoördinator voorlichting over hoe je een stage vindt en hoe je alles voor je stage en je studiepunten regelt. Als je van plan bent om een stage in je studieprogramma op te nemen, bezoek dan eerst een van de onderstaande voorlichtingsbijeenkomsten zodat je weet wat je moet doen. Zie de agenda voor data en tijden van de voorlichtingen.