Oriënteren en solliciteren

Animatie: keuzes tijdens je studie voor later

Welke keuzes hebben eigenlijk impact op je carrière? En hoe werk je tijdens je studie slim aan de opbouw van je CV, zodat je direct na het afstuderen al nuttige ervaringen en contacten hebt? Je ontdekt het in de animatie ‘Jouw vooruitzicht op werk’.

Praktisch aan de slag

Loopbaanadviseur Loes Nordlohne: "Heb je praktische vragen over welke handige keuzes je al kunt maken voor later? Of wil je advies bij het regelen van een stage, neem dan contact op met de Studenten Loopbaan Service."


Cursussen en workshops

De Studenten Loopbaan Service Geesteswetenschappen verzorgt cursussen en workshops die je helpen bij het oriënteren op de arbeidsmarkt en het vinden van een baan.


Loopbaanadvies

Heb je specifieke vragen over arbeidsmarkt en solliciteren? Bespreek je individuele wensen en voorkeuren met de loopbaanadviseur.


Alumninetwerk Geesteswetenschappen

Wil je je oriënteren op een specifieke functie of bedrijf? Of weet je al zeker dat je bij een bepaalde organisatie aan de slag zou willen gaan? Neem dan eens een kijkje in de alumnidatabase van de faculteit Geesteswetenschappen.


Readers

De Studenten Loopbaan Service Geesteswetenschappen geeft gratis readers uit die je helpen bij de oriëntatie op de arbeidsmarkt en het vinden van een baan.