Voorlichtingsactiviteiten

De Universiteit Leiden organiseert tal van voorlichtingsactiviteiten. Zo kun je een dag meelopen met een student tijdens een collegedag of op een Open Dag je laten informeren over alle bacheloropleidingen van de Universiteit Leiden.

Bezoek tijdens een Open Dag een van de vele presentaties van de de studies van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Denk aan Japanstudies, Engels en Geschiedenis en ontdek de vele specialisaties en jouw arbeidsmarktmogelijkheden na een Leidse studie. Stel ook al je vragen aan docenten en studenten die de hele dag aanwezig zijn. Zo krijg je een goed beeld van alle studies.

Wil je weten wat we vanuit Jouw vooruitzicht op werk allemaal voor jou organiseren? Houd dan het overzicht van voorlichtingsactiviteiten in de gaten!

Studeer je hier al en wil jij je voorbereiden op de arbeidsmarkt of een stage in binnen- of buitenland doen? Bekijk het volledige overzicht aan workshops en voorlichtingsbijeenkomsten die georganiseerd worden door de Studenten Loopbaan Service.


 
Laatst Gewijzigd: 03-02-2015