Stage Bibliotheek en uitgeverij

Ambo|Anthos uitgevers Amsterdam

Ambo|Anthos uitgevers is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om het redactieteam te versterken voor een periode van 6 maanden, van 1 maart tot 1 september 2018. Geplaatst 21 november 2017.


Stage lopen bij de Bijzondere Collecties

Universitaire Bibliotheken Leiden heeft regelmatig plaats voor w.o.-studenten die als stagiair (m/v) willen meewerken aan projecten ter ontsluiting, digitalisering en presentatie van bijzondere collecties.


Uitgeverij Cossee Amstertdam

Uitgeverij Cossee is op zoek naar een enthousiaste stagiair (man/vrouw)! van 1 maart 2017 – 1 september 2017. En van 1 september 2017– 1 maart 2018. Geplaatst 20-12-2016.


Uitgeverij Gopher Amsterdam

Uitgeverij Gopher is marktleider in laagdrempelig uitgeven. Gopher en MijnEigenBoek, haar eigen beheerimprint, geven jaarlijks circa 50 boeken uit op het gebied van fictie (romans, verhalenbundels en thrillers), non-fictie (biografische boeken, kook- en reisboeken), en publiceren daarnaast onder andere managementboeken, publicaties voor hogescholen, kinderboeken en gedichtenbundels.  Doorlopend


Uitgeverij Lakerveld, Wateringen

Stage als redacteur bij een uitgeverij van meerdere vakbladen voor onder meer de woonbranche, schoonheidsspecialisten, tankstationhouders en lichamelijk gehandicapten. Voor een initiatiefrijke student met een brede belangstelling. Periode: in overleg, zowel fulltime als parttime is mogelijk. Doorlopend.


Uitgeverij Virtùmedia Zeist

All-round redactie-stagiair voor het web Virtùmedia (te Zeist) is een dynamische uitgeverij van special interest tijdschriften zoals Schrijven Magazine, Bergen Magazine, Geschiedenis Magazine, Dans Magazine, Archeologie Magazine en vakbladen zoals Tekstblad en Stadswerk Magazine. Ook beheert de uitgeverij een ruim aantal websites, waaronder Schrijvenonline.org, Isgeschiedenis.nl, Bergwijzer.nl en Dansmagazine.nl. Doorlopend.


Xander Uitgevers Amsterdam

Wil jij werkervaring op doen? Altijd al willen weten hoe het er bij een uitgeverij aan toegaat? Heb je een passie voor boeken, ben je creatief en heb je een talent voor social media? Xander Uitgevers zoekt per 1 september 2017 een enthousiaste en leergierige meewerkstagiair (m/v) voor de marketing/publiciteitsafdeling . Geplaatst 19 mei 2017.