Stage Bibliotheek en uitgeverij

Ambo-Anthos Amsterdam

Ambo|Anthos uitgevers is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om het bureauredactieteam te versterken voor een periode van 6 maanden: van per direct tot 1 september 2017.


Amsterdam University Press

Voor een gemotiveerde student(e) biedt uitgeverij Amsterdam University Press een stageplaats aan op de afdeling Redactie / Productie. Reageren kan tot 20 februari 2017.


Stage lopen bij de Bijzondere Collecties

Universitaire Bibliotheken Leiden heeft regelmatig plaats voor w.o.-studenten die als stagiair (m/v) willen meewerken aan projecten ter ontsluiting, digitalisering en presentatie van bijzondere collecties.


Uitgeverij Atlas Contact Amsterdam

Uitgeverij Atlas Contact zoekt per 1 maart as enthousiaste stagiaires voor de afdelingen redactie fictie, redactie non-fictie en bureauredactie non-fictie. Geplaatst 16-1-2017.


Uitgeverij Cossee Amstertdam

Uitgeverij Cossee is op zoek naar een enthousiaste stagiair (man/vrouw)! van 1 maart 2017 – 1 september 2017. En van 1 september 2017– 1 maart 2018. Geplaatst 20-12-2016.


Uitgeverij Gopher Amsterdam

Uitgeverij Gopher is marktleider in laagdrempelig uitgeven. Gopher en MijnEigenBoek, haar eigen beheerimprint, geven jaarlijks circa 50 boeken uit op het gebied van fictie (romans, verhalenbundels en thrillers), non-fictie (biografische boeken, kook- en reisboeken), en publiceren daarnaast onder andere managementboeken, publicaties voor hogescholen, kinderboeken en gedichtenbundels.  Doorlopend


Uitgeverij Lakerveld, Wateringen

Stage als redacteur bij een uitgeverij van meerdere vakbladen voor onder meer de woonbranche, schoonheidsspecialisten, tankstationhouders en lichamelijk gehandicapten. Voor een initiatiefrijke student met een brede belangstelling. Periode: in overleg, zowel fulltime als parttime is mogelijk. Doorlopend.


Uitgeverij Prometheus/Bert Bakker Amsterdam

Uitgeverij Prometheus/Bert Bakker is een toonaangevende Nederlandse uitgeverij. Naast een grote variatie aan literaire fictie geeft ze non-fictie van hoge kwaliteit uit. Er worden per jaar ongeveer 200 titels uitgegeven door 20 vaste medewerkers. Zij werken allemaal aan zowel het Prometheus- als het Bert Bakker-fonds. Bijzonder is de onafhankelijke status van de uitgeverij. Ze is een van de weinige zelfstandige uitgevershuizen in de Nederlandse boekenwereld. Uitgever en eigenaar Mai Spijkers runt de uitgeverij vanuit een kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Voor de afdeling Verkoop, Publiciteit, Bureauredactie en Redactie zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires.


Uitgeverij Virtùmedia Zeist

All-round redactie-stagiair voor het web Virtùmedia (te Zeist) is een dynamische uitgeverij van special interest tijdschriften zoals Schrijven Magazine, Bergen Magazine, Geschiedenis Magazine, Dans Magazine, Archeologie Magazine en vakbladen zoals Tekstblad en Stadswerk Magazine. Ook beheert de uitgeverij een ruim aantal websites, waaronder Schrijvenonline.org, Isgeschiedenis.nl, Bergwijzer.nl en Dansmagazine.nl.