Mw drs. Anneke Amir, studiecoördinator

Expertise:
  • Chinastudies (BA)
  • Minor China and Economy


Telefoon: +31 (0)71 527 2518
E-Mail: a.b.amir@hum.leidenuniv.nl
Faculteit / Onderdeel: Faculteit der Geesteswetenschappen, Onderwijs- en Studentzaken, Studieadvies en -coordinatie
Werkadres: Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kamernummer 0.05


Aanwezig: maandag 8:30-17:00 uur, dinsdag 8:30-16:00 uur, woensdag 8:30-15:00, donderdag 8:30-16:00 uur.

Rol van de studiecoördinator

De studiecoördinator is er voor (aspirant) studenten met vragen over de (aanstaande) studie Chinastudies (BA). Zo kunnen aanstaande studenten contact opnemen met de coördinator voor voorlichting of een meeloopdag. Stuur een eventuele mail naar stucochina@hum.leidenuniv.nl.

Maximaal profijt

De studiecoördinator helpt studenten om maximaal profijt te halen uit hun studie. Hierbij probeert zij zoveel mogelijk een bemiddelende en neutrale rol te spelen tussen de opleiding en de studenten. De studiecoördinator is beslist geen boeman of scherprechter die namens de opleiding de studenten in het gareel houdt. Omgekeerd heeft zij ook niet als taak uitsluitend de studentenbelangen binnen de opleiding te vertegenwoordigen.

Alles wat je bespreekt met de studiecoördinator blijft vertrouwelijk. Dit kunnen vragen zijn rond de keuzemogelijkheden binnen het studieprogramma, bijvoorbeeld invulling van de keuzeruimte; persoonlijke problemen (met als gevolg); studiemoeilijkheden of -vertraging; conflicten met docenten; studietwijfels en studiestaking; (Chinees) studeren in het buitenland; carrièreplanning in de laatste jaren van de studie.

Bindend Studie Advies

Naast studieadvisering is de studiecoördinator ook belast met de uitvoering van het Leids Studie Systeem met Bindend Studie Advies (BSA) en voert zij in dit kader regelmatig kennismakings- en studievoortgangsgesprekken met eerstejaarsstudenten.

Laatst Gewijzigd: 06-07-2015