Leidse Praatjes presenteert: Daten naar de top!

Op maandag 1 december vindt er weer een nieuwe editie van Leidse Praatjes plaats. In tegenstelling tot de voorgaande evenementen, gooien we het tijdens deze avond over een hele andere boeg. De avond zal plaatsvinden bij Vooraf & Toe, Botermarkt 9 Leiden en staat ditmaal in het teken van speeddaten!

Ladies only

Onder leiding van trainer Matthijs Steeneveld stappen we in de speeddate carrousel, gaan we in kleine groepjes sparren én gaan we naar huis met een concrete ‘date’ die jou gaat helpen de volgende stap te maken. Focus zal zijn op de vraag: wat heb je nodig van en wat kun je bieden aan anderen? Matthijs werkt in organisaties en helpt mensen en teams met thema's als motivatie, talenten inzetten, optimale prestaties en gelukkig werken. Meer informatie vind je op World Peace of Mind.

Het doel van deze avond is een groep van twintigers en dertigers met elkaar in contact te brengen. Om met elkaar in gesprek te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk... ladies only! Leidse Praatjes heeft deze avond ook weer een fraaie winactie en uiteraard is er ook weer voldoende tijd om zelf te praten en te netwerken, dus vergeet de visitekaartjes niet!

De toegang is gratis maar registratie vooraf is wel noodzakelijk zodat wij de speeddates optimaal kunnen voorbereiden.  Aanmelden kan via onze website www.leidsepraatjes.nl


Programma

De avond ziet er als volgt uit:

19:15 | Inloop
19:45 | Speeddate ronde 1
20:15 | Pauze
20:30 | Speeddate ronde 2
21:00 | Afsluiting en naborrelen
21:30 | Einde

De zevende editie van Leidse Praatjes zal plaatsvinden bij Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat. De toegang is gratis (vrijwillige bijdrage meer dan welkom).

Meer informatie is te vinden op de website, via Facebook of Twitter. Geïnteresseerden kunnen via leidsepraatjes@gmail.com contact opnemen met de organisatie.

Laatst Gewijzigd: 24-11-2014