Blijf betrokken via sociale media

De Universiteit Leiden onderhoudt via verschillende sociale media contact met haar alumni. Zo blijf je als alumnus eenvoudig op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en aankomende activiteiten voor alumni van de Universiteit Leiden. Maar de universiteit volgen via sociale media brengt ook andere voordelen met zich mee.

De alumnicommunity breidt zich uit

Doordat steeds meer mensen ons weten te vinden op sociale media, breidt de alumnicommunity zich steeds weer verder uit. Voor de universiteit heeft dit als voordeel dat ook alumni die de universiteit uit het oog zijn verloren weer in contact komen. Zo krijgt de universiteit een steeds completer beeld van waar alumni terecht zijn gekomen.

Maar ook voor alumni zelf bieden sociale media handige mogelijkheden. Linkedin is bijvoorbeeld een ideaal medium om discussies te starten, je netwerk uit te breiden en oud-studiegenoten terug te vinden. Zo is het onder andere mogelijk om onder de tab 'Netwerk' naar alumni van de Universiteit Leiden te zoeken. Vergeet ook zelf niet op je profiel aan te geven dat je aan de Universiteit Leiden gestudeerd hebt.


Waar zijn we te vinden?

Via Facebook en Twitter blijf je betrokken bij alles wat er op alumnigebied op de Universiteit Leiden gebeurt en word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Op Linkedin kun je bovendien actief gebruik maken van een netwerk van inmiddels meer dan 15.000 alumni.

Volg ons via:

Vertel het door

Help mee om de alumnicommunity uit te breiden. Dit kan eenvoudig door de nieuwsbrief door te sturen aan een bevriende alumnus, maar ook door ons te volgen via sociale media en anderen hierop te wijzen. We zien onze alumni ook online graag terug!

Laatst Gewijzigd: 20-04-2015